mimpi nyata

sya pernah mimpi bergaduh dan masa tu mmng sya pregnant dan skrng pon dah 35w masa tu sya mimpi berpukul dan sya terpukul perut sya sndri lps terpukul sya trbngun sbb perut sakit dan husbnt kejut kan dia cakap sya jerit2 sambil berpukul dan husbnt marah sbb sya pukul perut,teda tanda2 pendarahan smua.. rsa2 ada effect lain tak???

1 Balas

Baik pergi cek.. Kot anak dlm perut terasa.. Lebam muka dia kat dalam sian pulak 😅

5y ago

Mungkin mereka boleh kesan dari cara pergerakan