Mimpi Mengandung 3 kali

Assalamualaikum, Hai moms 😊 mau tnya, apa maksd mimpi mengandung? ..sya sdh berkhwin selama 7bulan tapi belum dpt zuriat lagi 😔... sya selalu terfikir tentang ni klw nampak post kawan atau ipar ...cemburu sangat.. Hmmm.. Apa maksud mimpi sya tu? #ingintahu

1 Balas

wslm... emm .kdg2 sbb kita trlalu memikirkan pn blh sbbkn trbawa2 smpai ke dlm mmpi... jika btl puan ada simptom mcm hamil better puan chck upt or jmpe doc chck..mg dpmudahkan segalanya .aamiin

3y ago

alhamdulillah..tahniah puan😍jg dri bebaik ea