Muak

Hi sya nk tnya bhya ka bayi muk terlalu kerap..Lepas muak bayi saya minta susu lg..Sedsngkan sudah sendawa..

2 Balas

berat naik elok xsis? kdg2 blh jd sbb dia mnyusu cpt cngt, tu jd muak susu.. mcm ank sy skrg nk msk 5bln pun msih lg muak susu.. bgtau nurse, nurse ckp okay jer sbb berat dia naik okay jer

Kadang2 bukan dia mintak susu. Dia nak mengempeng je. Boleh jadi dia muak kerap tu sebab sebenarnya dia dah terlebih minum susu