Hi momies, normal ke?

hi mommies memang normal ke kalau bayi 3 bulan kerap jeluak susu lepas sendawa? Sy ada search & ia mungkin sbbkan refluks. Tapi kita nya risauu.. sbb sebelum ni jarang muak..

1 Balas

anak sy pernah mcm sis..lepas tu jumpa Dr. salah satu sbb dia overfeeding, susu x sesuai...skrg baby sy baru masuk 3 month dh okey x ada masalah jeluak or muntah...sbb sy bg susu ikut masa..n tukar fm dia..btw dia campur df + fm. Ini pengalaman sy sis.

5mo ago

Emm yeke, tapi tulah anak sy tak hisap lama pun. Sbb tau2 je dah lelap. & anak sy full df je emm