?

Sya nk tny mmy2 smua.. Spe yg prnah mngalami mcm sya.. Nurse sruh dtg stiap 2 hari skali untuk cek tekanan drah n test kencing.. Ni tarikh2 yg nurse sruh pegi.. Jgn kecam sya ye.. Sorry klau ayat berterabur.. #Firstbby

?
74 Balas

sy pun penah kena daily bp masa pregnant anak 1st...sbb berat naik 3kg terus masa tu...huhu...7 hari direct check...sib semua ok...pregnant kali ni belum lg...br masuk 12weeks berat naik sikit sgt sbb muntah boleh tahan