Salam,ada tak dkt sini yg mgndung terlalu rapat? Sya bru lps mlhirkn tahun lepas 28/11/23.

Sya Lpas mlahirkan tahun lepas 28/11/23 anak yg ketiga, scara normal tnpa implikasi ap pun.. sya dah dtg period bulan 2 tahun ni.. dn bulan 3 tu pula sya xdtg bln, dlm prtngh puasa tu sya pelik sya ttiba dtg alahan mcam mngndung la pula, mabuk pening kpala, mcm nak muntah pun ada, so sya try la test, so pagi tu time nk bngun mkn sahur tu sya test mmng naik dua garis, sya mcm x prcaya la pula, esok nya lg time sahur tu sya try la lgi cek mmng dua garis, tp msih ndah puas hati jg so sya try la beli test pack yg mahal tu yg bleh detect brpa mnggu kndungn tu, lpas test tu btl2 pregnent, pdhl ank sya bru 4bulan masa tu.. skrg sya x buka buku pink lgi, rancang nak buka esok skali sedia kn dokumen yg d prlukan.. rasa takut nes marah tu ada jga😅 salah sya jg sya x ambil suntikan prncang time lpas mlhirkan hri tu😌😂

Salam,ada tak dkt sini yg mgndung terlalu rapat? Sya bru lps mlhirkn tahun lepas 28/11/23.
1 Balas

Mungkin nurse marah tp awak abaikan jela hehe. Dah rezeki. Lagipun awak takda complication time pregnant & bersalin normal. Nurse bising tu biasa. Tp ada juga nurse yg tak marah, ikut mood. harap sis jumpa nurse yg baik2.