15weeks

sya jenis x mnum susu.. klau mnum mesti muntah, wlaupun seteguk. mmg x boleh terima. trutamanya yg original. klau yg berperisa, kadang2 je boleh bertahan. kebanyakkan tewas jgak. sye mmg x suka susu. ade tak cara nk ganti susu? slain dripada buah dan sayuran.??

1 Balas

hi . i pun tk boleh minum susu . doc suggest ambil obical or any calcium tablet kt pharmacy . so that boleh ganti susu . we need calcium utk baby nk generate bones . hope this helps!

5y ago

oky, tq