ada tak mommies yg x boleh mnum susu..nk ganti dgn apa ye..misi suruh mnum,lpas mnum rasa nk muntah

7 Balas

Try minum susu HL Marigold. Rasa dia okay sikit berbanding susu lain. Kalau tak boleh jugak. Awk minum susu kambing Lazz Chocholate. Buat guna air sejuk. Sedap. Inshaa Allah awk boleh adapt rasa tu.

Saya semua susu kambing tak boleh nak go. Kalau minum mesti muntah balik. Susu hl,vico dgn aik cheong chocolate ok.

saya ambil pill calcium, brand proscal. pakar yg suggest kan dkt saya

Ambil pill calcium sis. Saya makan cal mag d

sy minum calla milk je. buat sejuk² sedap

Boleh minta calcium pill daripada doktor.

ambik pil calcium je

3w ago

beli atau minta kat kk awak ?