Salam semua.. Berasa ingin tahu Mana tahu mommy² perna alami

Sya Hamil 36 minggu 5 hari Nak tanya Ada ka mcm yg sya alami Baby klau pagi slow gerak Tapi klau malam baby kuat Sgat Gerak.. Ada Tak mommy² yg Perna alami ibu Bantu ingin tau

5 Balas

sy hamil 37 w harini.. dulu pagi baby sy kurang gerak.. lepas tu sy amalkan mkn kurma 3 biji dan mnm air masak lps solat subuh..alhamdulillah baby aktif sepanjang hari..