Berasa ingin tahu

Assalammualaikum ibu" sekaliann . Sya ingin brtnya ada sesiapa tahu borang ini utkk apa ?? Bukan sya tdak mau tnyaa doctor tapi sya lupaa mau brtnyaa . Harapp ibu" sekalian bolee beri sya pnjelasann mna tau ada yg tau . TQ ibu" sekaliann sry kalau soalan sya ni kurangg buatt ibu" tdakk pahamm 😘😘😘#ingintahu

Berasa ingin tahu
2 Balas

Kurang fham, tpi mcam keputusan lpas scanning je, tak pastilh 😅, the next check up boleh Tanya doktor, untuk kepastian

2y ago

borang refer. Nanti dr kat hospital tau sebab Dr sekarang refer puan kepada mereka

ouhhh bgtuu . okeyy tq yaa