Due 27hb..tp xda tnda sakit bersalin lagi..perut mengeras tp x sakit..kaki dh strt bengkak..

Baby gerak..tp slow..padat sgt dh pn dlm perut..hritu msa 37w sakit contraction g hosp bru buka 1cm..admit la 3 hri..pastu no progress doc surh balik..ne sampai skrg xda tnda sakit2 lagi..cuma mengeras je la..and mama sakit celah kangkang..

4 Balas

sy due 27.2.2023 tp alhamdulillah dh selamat bersalin 37 week...cuba buat senaman untuk cepatkan bersalin n cuba amalkan mkn kurma...

sma lh due date kita sis.. skrng pn blm ada tanda².. cuma baby kerap mengeras tpi xsakit.. and rasa ngilu bawah tu😂

hmm sama je due kita.. perut mengeras.. kaki dh bengkak.. tapi false contraction je kene.. sekjp je.. pastu hilang😅..

1y ago

sy pun first mom .. boleh je nak p cek tu.. sy pun dok fkir gak.. nak cek ke tak ni😅.. atau tggu 23.02 amik tarikh cntik sikit🤣.. tak sbr dah nk jumpa baby hmm

org kate 1cm lame.. sy 2cm ke 6cm makan 6hari jgak.. semoga dipermudahkan ya ☺️