Xrasa Tanda2 Bersalin Lagi..

Sya dh 39wk 1day tpi msih belum rasa Tanda2 nk bersalin.. Hrap baby keluar sblum due date lh.. Doakn sya smoga d permudahkan bersalin nti..

19 Balas

Samalah Kita pun dh 39w 2d , tapi xde rse lg tnda2 tu.. harap2 baby keluar betul2 due date.. aamin aamin 😊

Sama lah kita sis , belum ada tanda² lagi . Hope keluar ikut due date lah 13/03/2020 . amin² .

Anak first ke sis? Selalu anak first mmg lewat sikit...apapun bykkan bt jln itik...minum air kelapa...

4y ago

Haah ank firts..

Semoga dipermudahkan urusan sis... Sy 39w5d... Hrp bby lahir sblm due sabtu nie☺

Aamiin... Semoga Allah permudahkan segala NYA n Mommy2 semua... Insyaallah

Sama la kita.dh 39w 4dy.harap semua selamat.nervous gak ni even kali ke4

Insyaallah smoga dipermudahkan urusan bersalin sis nanti amin

amin.. smoga dipermudahkan urusan sis brsalin nnt.. 😊

Saya pun nak 40 weeks. Tak rasa tanda lagi pun 😅

Aamiin, smoga Allah prmudahkn urusan kita sis😍