tanda2 nak bersalin

bleh bgi tanda2 rsa nak bersalin? sya first mom... sya ada try google jgak psl ni. tapi sy nk tahu pengalaman ibu2 yg pernah bersalin... lgi stu, baby mengeras setiap masa tanda2 nk bersalin jgak ke? sya dh 34week

1 Balas

rasa sakit perut nk mbuang biasanya...pling ketara klu air ketuban pecah...mcm sy dlu, skit perut nk mbuang lbih 2x...skit perut kerap dtg dlm 3/4 jam mcm tu.. terus pegi hspital klu kerap sgt skit perut ye

5mo ago

ok baik tq sis...