Hrini dh 39 week msih belom ad tanda2...due date 9.5....dh mcm cara dh bt.

Ad yg dh bersalin ka?

15 Balas

Due date 7/5. sepatutnya kena serah diri 6/5 sbb ada GDM. semalam ajak laki jalan kaki round2 rumah. naik tangga rumah. petang da ada sakit contraction. Alhamdulillah tadi dah selamat bersalin tak perlu serah diri dan masuk ubat 🤲🏻

4w ago

Alhamdulillah due date kita sama saya nak try la berjalan ii 1 taman mana tahu boleh bersalin terus

sy due 3/5 selamat brsalin pada 18/4😬 3hari sebelum raya trlalu byk brjln2 dlm mall sbb cari bju raya pye pasal😆 tp bukaan lambat last kena 2 jenis induce😅msuk wad mlm isnin khamis pagi bru brsalin😩

1mo ago

contraction kerap..g hospital bukaan dah 1cm

sama.. tanda² xde lagi..berjalan banyak dah. jalan itil dah. senaman dah. koje kasar dah. anak ke2. anak 1st buat yang kat atas tu 38w1d dah bersalin. ni 39w1day pon xde tanda ape²

saya pun 9.5 . harap esok 4.5 keluar . sebab annvsry pertma ngn arwah suami . tapi takde tnda2 nak kluar punn🤧🤧

sama saya due date 7 hb 5 ni tapi belum ada tanda ii nk bersalin baby makin aktif dalam perut

Sama lah, saya due 8/5 tapi still takda tanda2 lagi. Dh buat mcm2 dh

Samaaa, saya due 5/5 belum ada tanda, Exercise semua dahhh 🥲

4w ago

dah bersalin ke awak

13/5 baby masih nyaman dalam perut

sy due date 8 mei , smlam kena cek pembukaan baru 1cm

3w ago

sy dh bersalin dah 09 tu awak

saya pn blum lagi....masih menunggu tanda2..