Nak tanya bha ada kah yang sama dan sya due 28/8 tpi bulm ada tanda2 bersalin

x sabar nak jumpa Baby sya ada kaa yang sma dan sya due sma dan bulm ada tanda2 nak bersalin.???🫠

9 Balas

Saya due ahad ni. Belum ada tanda2 lagi. Tapi hari ni tiba2 perut jatuh pula. Kalau tak perut terpacak menggunung. Tahun lepas baby first bersalin 35w. Baby second ni seronok pula dalam perut.

sorry, sis anak no berapa? kalau sulong biasanya lambat sikit sebab belum ada jalan. saya 28/8 belum ada tanda juga 🥴 semoga dipermudah urusan kita yaa.

8mo ago

Sya bulm ada tanda2 lgi apa2

sama sis. due 27/8 tapi belom ada tanda walaupun perut dah jatuh banyak. 25/8 kena serah diri sbb air ketuban dah kurang

Saya due harini, masih belun ada tanda apa ii 29hb dah kena serah diri kalau tak bersalin lagi

8mo ago

Sama saya pun 23/8, contruction ada setiap 10 minit tp darah or air takdeee

saya 29/8 belum ada tanda nak bersalin juga 🥹 puas dah pujuk buat exercise semua huhu

8mo ago

Yaa sis smpai daddy dia pujuk dia on bergerak kuat jak..😂

sy.. due 28/8 to sy dh brsalin 3.8 baru ni.. 36w3d

due saya sabtu ni. tanda ii masih belum ada

sama. saya pun takde tanda lagi #firstmom

Sy first mom due 31/08 x de tnda lgi