urine test pregnant

negatif or positif.#ingintahu #bantusharing

urine test pregnant
8 Balas

Negatif sis,,kalau sis lewat dtg bulan tggu dlm smnggu pastu cuba lagi buat test ,,mcm saya 3 hari sblum trikh test skli negatif pastu tggu smnggu lewat try awl pagi line kabur repeat kali kedua baru line terang,,InsyaAllah ada rezeki sis nanti

Doc penah ckap kalau lepas 3 second die terus timbul line kedua itu boleh caya..kalau dah biar lme bru naik line tue maknenye false..ape2 pun cbe test lagi dua minggu n smoga ade rezQi sis

mcm ni selaluye evap line. better repeat test lps 48jam. Guna first urine wktu pagi. kalau betul pregnant line akn makin terang. Semoga ada rezeki awk Insha Allah

delay period dh berapa hari?..sy xnmpk double line..moga2 ada rezeki utk sis nanti.. #TAPactiveusers

3y ago

15 hari sis..

negative sis takpe sy doakan semoga ada rezeki sis lepsni

xnmpk ape pn..

negatif sis

negatif