Assalamualaikum.. And Hello Mummys..

Sya baru ade 2 org anak dan beza diorg jauh.. Skrg yg sulung 7thn..yg no 2 baru 2 thn. Dua2 bujang... So Far Ank2 Ok. Lasak Dh Memang La. Yg Menjadikan Sya Kurg Svr Bile Si Kcik Tantrum.. Mula2 Tu Mmng Terkjot Sbb Abg Xmcm Ni. Mungkin Terlalu Manja @ Jarak Abg Dgn Si Adik Jauh So Adik Ingt Die Lg Muda N Semua Kne Fokus Ke Die Kot. ?

1 Balas

Wasalam. Hehehe anak sulung behave sikit sbb perhatian ke dia sorang...ada kesan ke sikap anak.

3y ago

saya plak anak sulung mcm terlebih manja, kalo x dpt pe yg dia nak dia akan tantrum.. tunjuk perangai. geram je kite tgk. kedg tunjuk perangai cemburu biler kiter bg lebih perhatian kt adik..ye la, kakak dh 2 thn kan, adik br 3 bln.. kekdg pening dibuatnye bila dua2 😭! Sorg 😭 nk ajak mandi, sorg lg 😭 nak susu. adeh..