masalah air kencing kotor

sya ada masalah air kencing kotor.... doc cuma suruh minum byk air.. tp masalah nya air kosong xboleh minum sbb mual asyik kena minum air manis je.. ada apa2 cadangan dan pandangan?

28 Balas

Sis minum air masak sendiri ?.. klo iye, try minum air mineral .. sbb berbeza dgn air masak biasa .. byk minum manis mmg akn kena kencing Kotor .. paling tk best kencing manis .. so baik sis pelan² kurangkan minum air manis²