masalah air kencing kotor

sya ada masalah air kencing kotor.... doc cuma suruh minum byk air.. tp masalah nya air kosong xboleh minum sbb mual asyik kena minum air manis je.. ada apa2 cadangan dan pandangan?

28 Balas

Air manis xelok. Even kita kurangkn gula or susu. Mcm mna pon kena minum air masak sis. Sy mula2 dlu mmg xlalu mnum air masak. Air manis pon xmnum. Jenis xminum air sgt. 😅 Kalau xblh telan air msk, sis beli air minuman dlm botol besar tu, boh dlm peti ais. Bg sejuk. Kalau ada coway, mnum yg sejuk. Sy buat mcm tu. Alhamdulillah. Boleh telan. Xrasa loya sgt tekak.

5y ago

Betul. Minum yg sejuk. Sy pun mcm tu dulu. Minum air sejuk. Baru xloya