Sakit pinggang serta bawah perut

Sya 5 bulan lebih dah bersalin.. tapi sampai skrg sakit belakng sakit pinggang n bawah perut.. Normal kah tu sakit pas besalin lambat nak sembuh? sy bersalin secara normal. period setiap bulan. baby menyusu campur Fm. normal kh sy mcm ni?

1 Balas

Masa pantang ad urut x sis? Sy masa awal2 bersalin ritu tmpt yg sama dgn sis sakit sgt.. smpai x blh gerak, smpai mngis la sbb sakit sangt. Ditambah bontot rasa sengal sbb x blh buang angin.. lepas tungku, esok nye urut bru ok. Akk urut kata kesan tekanan masa kita mgndg (mmbawa budk), tnya nurse kata nya spttnya masa tu da x sakit.. klau sakit lg kena g jmpa doc tkut darah beku.

4y ago

😅👍🏻