Upt 3kali samar2 positif atau tak

sya 3 kli cek upt brand yg sama naik samar2..positif atau tak ? tapi sya try guna brand lain sekali x nmpk plak 😅..sya pon confius

Upt 3kali samar2 positif atau tak
7 Balas

sis saya skrg pregnant 5week , hritu sy beli kt 7e taknmpk , pstu ad sy beli kt shopee naik plk samar2 , rupanya yg murah lg berkesan ahahaha pastu 4week beli plk kt watson baru lah terang , mungkin setengah upt dia detect awal sis

5mo ago

oh yka..okay2 tq sis

saya pun mcm sis juga..time dpo10 hari tu samar ...lepas tu dpo11 saya cek pakai upt watson tk nmpk line pulak🤣😂 confuse pula saya🤣😂...tapi blm test lagi sekarang...

Last period bila awak? Saya pernah check before period due. Mmg samar sgt. Even 2-3 days bfore. Sekarang dh lambat period 5 hari makin terang double line.

5mo ago

sya period 20/3-26/3

sama sis dengan saya. brand yg sama makin test makin pudar. lepastu beli lagi 2 brand lain dekat watson baru nampak terang.

Guna brand dip n tell sis asa jual kt watson

5mo ago

sya guna nie skali x nmpk apa

Cuba tunggu lgi 3hari lps tu cek lgi sekali

5mo ago

okay..tq sis

last period brp hb?

5mo ago

ok2..sya tggu lewat period dlue bru cek lain