Minta Pndpat Sis Semua,

Sehari sblum haid, sya test upt positif samar2. Hari ni hri ketiga haid, sya test 3 upt, hsilnya macam tu, Positif ke?

Minta Pndpat Sis Semua,
12 Balas

Nanti sis cuba la check lagi. Biras saya pun test positif pregnant tp period lg next month tu. Bila pegi scan, doc cakap baby dah besar dan doc ikut date period dia yang bulan sebelum tu.

4y ago

Sy pn cmtu..... sy positif upt.. tp period😭 n smpaiii tfikir sy gugurrrr.... tp xgugur sbb period... n skg confuse.. pregnant ke x....💆🏻‍♀️

sis daa haid ke blm ? risau chemical prgncy.. moga ada rezeki.. nnt test upt lg.. klu nk kpstian bole g klnk scan😊

4y ago

Same with me.. chemical pregnancy.. lpas period..jadi 1 line dah..

Klu sis nak lagi clear... Blh beli clear blue... Bawah 3 minggu akan klr result.. Lebih 3 minggu ,ia akan tunjuk 3+

5y ago

Awak beli kat mana test clear blue tu

Sis.. masa mula2 check pun sy camtu.. lame2 makin pekat.. cer try lepas 2 minggu missed period .

Biasanya positif tu. Sbb sy sblm ni sume mcm tu.. After a week, try test sekali lg ye

Looks a little faint. Maybe you might want to try again in a few weeks

Sebelumnye sis dahtau tak bahwe sis tu hamil

5y ago

Upt

Cuba test balik sis..semggu dua lps period

cuba try cek lagi lepas 1-2minggu

Maybe kena check lagi 1-2 minggu