Assalamualikum semua

Maaf nk tya da spa2 nmpak tak, upt sya samar2 jaa.. Positif ka negatif#firstmom #ingintahu #bantusharing

Assalamualikum semua
3 Balas

ykaa, sya sepatutnya dtang period 4/10,tpi dah lewat 2 hari dah..nak tgu brpa hari plk sis cek urine test..

terlalu kabur. xley nk pasti positive or x. tp kalo sis repeat lg nmpk lagi terang insha'Allah ada la tu

waalaykumussalam. sorry sis tak nampak. yang atas macam ada line samar tapi better check semula after 2 hari

12mo ago

cuba lg seminggu ke awak. sy lewat period seminggu negatif. lewat 2 minggu naik double line. dr ckp mungkin sbb sy ovulate lmbt. doakan sy kali ni jd ya. tq