Nak meluahkan perasaan jerr

Sy xtahu sy ni sensitif ke masa pregnant skg ni.. Sy xsuka mertua asyik suruh balik ke ruma mrka.. Hampir setiap minggu nak balik ke sna.. nak bermain dgn cucu.. Sy penat tambah lgi sy juga yg kena tanggung segala kos mkn mnum kmi anak beranak spanjang kt sana.. Nak berjalan bukannya xpakai duit.. Dah ke sana, bosan la pula xbebas nak buat apa.. Ye lah kita bukannya xde ruma sendiri kan asyik nak berjalan balik ke sana 🤦🤦🤦 asal disuruh balik ke sna, stress jadinya..

1 Balas

xyah balik la sis,kna tegas ckp sbulan skali.. bgthu kna jimat blnja bulanan, sy pn sbulan skali balik umah mil.. sy pn fhm kita balik sana xkn nk balik dgn tgn kosong kn..bnyk blnja yg keluar

7mo ago

Tu la sis.. Ni kalau stiap minggu balik ke sana lain pla rasa.. Dah la sy ni bkerja.. Hujung mggu nak juga rehat2 kat rumah sendiri.. Urus rumah sendiri.. Sy xnak balik sna, anak pla kesian terpaksa balik ngn ayahnya je.. Sbb mertua asyik wasap hujung mggu balik rumah mrka 🤦 lama2 jdi geram pla