Baby kerap mgeras

Skg dah masuk 38w1d belum ada tanda2 tapi baby kerap mgeras ? Perlu ke hosptl tak ? Takut2 smpai sna doktor sruh balik pulak dh lah jauh jammed pulak tu klau nak ke sana . #pleasehelp #ingintahu

2 Balas

sama la sya 38w 1ari,,2 ari dh turun tanda lendir darah,,pegi pac bukaan bru 2cm ,,jumaat sbtu sy ulg alik sb tnda 2hr kuar still 2cm jgk,,doc kta contraction dh ad br dtg lg ye,,klu mengeras tu false contraction,,kna alert tendgn bby 12jam cukup x 10 kick,cm sya bby still aktif lg,,sy mngu contraction 😂 tp xdtg tiba smpy rini due date 15/10

2y ago

Sama la due kita tpi sya blm ada tanda2. Tpi kerap buat exercise jgk .

kalau kerap mgeras sgt n kick pun kurang, better g . takpa, saya pun mcm tuh.