Sakit Badan Lenguh2 Kaki Tangan Dan Punggung

Hi sy umur 37 bakal ibu utk anak sulung.. Baby 15weeks sy Batuk2 kahak.. Klu batuk pasti muntah2 sb tekak gatal.. Sy xtau la effect dr batuk xhenti sy xboleh tido bdn sy pulak sgt sakit dan leh di bahagian kaki tangan dan punggung adakan ini biase.. Utk pengetahuan sy da 2 hari xleh tido.. Saya takut klu baby effect skali sb sy batuk teruk skrg ni badan pun sakit ? Minta pendapat dan pandangan apa yg harys sy buat sb sy da 2 kali ke klinik tapi msh sakit

1 Balas

Sis boleh guna resty oil dan cfbath dari tasneem in shaa allah membantu.. http://www.wasap.my/+60142659754/taprestcf