Batuk teruk

Sy batuk y teruk dn sakit tekak sgt2.. Ada dktr bgi sy makan ubat antibiotik n suggest sy makan ubat batok di farmasi.. Ada pendapat org lain pulak x perlu makan ubat batuk n ubat antibiotik sb boleh bahayakan kandungan. Usia kandungan sy 5minggu..ada pengalaman mcm sy x..?

1 Balas

bgtahu dekat klinik or farmasi yg awak pregnant waktu nk beli ubat tu. sy masa weeks haritu doc bg ubat batuk juga sebab batuk x berhenti. alhamdullilah. okay