Ubat batuk baby 2bulan

Hi, sy first mom. Baby sy umur 2bulan. Batuk kahak dah 4hari. Sy dah tepuk, bagi baby cream pun tk keluar kahak. So td sy ada dtg klinik gov. Klinik bagi sy ubat batuk. Doc cakap dgn sy bawah 1 tahun sebenarnya tk boleh minum ubat. Tp doc bagi ubat juga kalau batuk teruk. Skrg baby sy tk habis batuk2. Sy takut pula nak bagi ubat niii. Apa yg patut sy buat yaa

Ubat batuk baby 2bulan
1 Balas

bby bwh 6m boleh mkn ubat yg diberi doctor sahaja. itu pon ikut prescription yg diberi. jgn lebih.

1y ago

bagi sikit2 ke sekali tekan je pakai syringe tu?