Ada siapa pernah cuba ovulet ni tak?

Sy ttcian dan beli ni utk kesuburan..tiap bulan test alhamdulillah normal je. Tp lepas makan pil ni sy tak jumpa lagi hari subur sy atau mgkin lewat agaknya.kenapa ye..😓

Ada siapa pernah cuba ovulet ni tak?
3 Balas

saya.. Tengah consume ubat ni skrg dah day 4 😇 dr yg bg ubat ni dkt sy lps checkup

2y ago

sis ttc berapa lama ye? sy dah jumpa hari subur sy cd16.lewat dr biasa cd12-14. mybe hormon sdikit terganggu

ade consult doktor?

2y ago

nak amik clomid ni kena consult dgn Dr.. tak boleh amik suka2 tanpa saranan Dr ~ awak dah berapa kali amik? saya pernah amik 2x je.. lepas tu stop, sebab tak sesuai dgn saya. darah period saya jadi sikit.. ada Dr if tak sesuai amik clomid akan tukarkan ke letrozole sebab tu kena consult dgn Dr.. pastu ada Dr hanya akan bagi amik max. 3 cycle je, ada plak 6 cycle.. depend dgn respon sesorg dgn ubat tu.. if tak sesuai, Dr akan suruh stop..

👇🏼