uri lekang

sy tlh khilangan baby sy diusia 32 mggu..disebbkn uri lekang..peritnya nk trima..baby yg sy kndungkn slama 8 bln prgi skelip mata..kni tiada lgi degup jntung..tiada lgi tendangan mnja..n sy x bole merasakn lgi saat2 indah itu kerana rahim sy telah dibuang krna brlaku pndarahan yg trok pda rahim..apa2 pun sy redha dgn smua ni..wlupun pahit utk sy telan..

54 Balas

Salam takziah sis..sy pn mengalami uri lekang pd 36 weeks.. alhamdullilah BBY dpt d selamatkn..dokt emergency czer

4y ago

Hai sis... Blh tau apa2 tanda sis masa kena tu?