uri di bawah

Doktor scan baby sy 28w n nampak uri ke bawah..skarang sy da 30w ad kmungkinan uri akn naik balik x memandangkn sy xde tanda pndarahan..n harap sumenya baik2 je.ad yg pernah mengalami?

8 Balas

Saya pernah alami. takde rezeki uri naik atas. so saya warded masa 32 weeks sampai bersalin dan czer masa 38weeks. tp alhamdulillah baby sihat je sampai skrg, skrg dah setahun 2bulan pun dia. nasihat saya, jgn byk buat keje berat/angkat berat2/byk berjalan sbb kalau pp case ni risiko bleeding anytime. semoga dipermudahkan urusan sis. P/s : xberani ckp uri masih boleh naik x sbb setiap org xsama

sy ada terbaca post org lain. masalah yg sama.. dorg semua ckp dorg akan sujud lama sikit. lepastu bila dorg scan lagi sekali uri dh naik semula.. mgkin sis boleh cuba. insyaAllah menjadi

4y ago

sama2 .. semoga dipermudahkan..

boleh naik , saya hari tu pun uri kat bawah , lepas tu doktor kata uri ni berpusing . jadi dia akan naik

Maaf puan sy tak pernah mengalaminya, mungkin ada ibu ibu lain yg berpengalaman #bantusharing

sama dgn kes sy...sy doc dh bgtau pp type 4...baby pn breech lg..next week kena jmpa pakar..

Sy pon macam nii sekarang, tunggu 32 week doktor scan blik macam mna..

boleh Naik lagi insyaAllah

sujud lma²