nak tanya mommy's

Sy tinggal 2 hari lgi hbis pantg cun 1months , Nk tnya,mommy's semua pernh x menglmi situation mcm sy ni ...pagi start skit perut ingt period tpi bkn ,is it keputihn or wht ya..?dia punya skit rsa mcm time tengah menglmi sengugut...

nak tanya mommy's
1 Balas

sis nye pntng dh brp hri ea?? ni kategori drh nifas.. rahim blum kcut spnuhnya..maka akn kluar lendir2 mcmni jugaq..mcm sy dlu 60 hri br btl2 clear..kalau sis kerap susukn bby direct bf..lg cpt rahim tu kcut..dan lg cpt lendir ni kluar...