Ingin tahu

Hii mom's sy pregnant 9w6d sy nk tnya normal ke kalau perut msih tk rse apa² mcm tk kramm perut dan skit pert sblm ni ade juga skit pinggng dan skit perut tpi dh masuk 9w6d ni tak rasa apa² normal ke tpi sy rsa sgt letih wlpon tk buat apa sy belum buka buku lagi bila agknya bole buka buku ya ?

3 Balas

sy pernah pregnant, sampai 14week tak rase ape2..tak rase krem, tak sengal2, rase biase je..as long as mase awk bukak buku nanti, dokter cakap bby ok, so ok je sis..❤️

Rasanya normal sebab sy pun tak ada cramp. Loya je. Sy plan 10weeks nak call KK buka buku pink, nanti KK bagi tarikh ☺️

da bole buka buku pink ikutkn