Sakit ketika kencing

Sy tgh berpantang dan sy dah urut dan bertungku,tukang urut kata peranakan dh naik ke tmpt asal tpi tiap kali kencing rasa sakit . Sy risau peranakan jatuh ke atau sakit ni akn hilang nnti habis pantang ke mcm mana?

3 Balas

hari ke berapa pantang ? waktu nk bersalin tu ada tak dorang masukkan paip kencing ? kalau mcm sy hari ke 15 berpantang pun still lg rasa ngilu pedih waktu kencing sbb kesan paip kencing yg dorang masukkan sblm proses bersalin tuu.

10mo ago

ohh ye kee , okay2 sis 🥰

Kencing kotoq kot. Klau breastfeed kena minum air bnyak sbab cepat kering. Even klau saya breastfeed pun cepat haus tekak kering sbab tu tepi katil mmg wajib ade 1 botol air 🤣

10mo ago

Betul sbab auto tekak tu rasa kering🤣 asyik nak minum air je rasa haha..

Sye rse sis kne kencing kotor tu....kurang minum air putih pun blh Kene kencing kotor....

10mo ago

kalau breast feeding emng cpt kurang air kan dlm badan . sbb minum 2L++ sehari pun rse kering je tekak ni