Peranakan turun

Hi mummies, saya 4 bulan lepas czer, pergi berurut sbb sakit badan dan org urut tu kata peranakan turun. Dia dah urut dah, kemudian dia suruh bertungku bgi perut lembut sbb boleh naik lagi peranakan tu. Jadi saya nak tanya, apa perlu saya elakkan buat masa sekarang ni? Exercise apa yg saya boleh buat? Dan apa lagi saya perlu buat?

1 Balas

em umur brp ya? dan mcm mana tukang urut blh tahu peranakan turun wahlal bsalin czer? klu bsalin normal tu mungkin la juga.

3mo ago

umur 27tahun. dia kata sbb saya banyak cangkung. mmg betul pun sbb saya ambik barang apa2 kat lantai, saya cangkung, tak tunduk sbb sakit belakang. saya taktau la macam mana dia tahu 😅