Adakah sy Pregnant?

Hi.sy test 6 Hari before period..Kalau mcmni konfem pregnant ka?Perut pun kram2..mual2 juga....

Adakah sy Pregnant?
21 Balas

biasa clearblue nie tepat.. tgu lah smpai 8, week sis bru g scan.. yg pntg bnyk kan rht ye.. jgn angkt berat2, jgn bt keje berat2.. mudahan2 ad rezeki sis..😊

tahniahlaa sis... saya pun x reti guna benda alah ni... hahaha biasa guna yang bergaris je

3y ago

ada tulis di kertas.. tu mksud brapa mnggu sis dh pregnant

Tahniah sis . semoga dipermudahkan segala urusan . jaga diri dan kandungan sebaiknya

soalan mengarut. abis yg tulis tu apa benda?

3y ago

wahai manusia, tolong la jangan hati busuk sangat.

Tahniah sis.. kalau clear blue selalunya tepat ❤️

tahniah . pregnant tu tp mungkin baru brpe week .

tahniah...take care ye sis.. #TAPactiveusers.

Sudah terang lg bersuluh....😅

3y ago

oke trima kasih! pelik xperlu komen mcmni kalau saja nak sakitkan hati

tahniah.. jaga diri.. jgn melasak sgt ye sis💕

1 atau 2 minggu tu sis tahniah jaga diri😊