Pregnant 6 week

Saya pregnant 6 week kalau ikut tarikh period. Tapi scan tak nampak lagi. Normal ka? #firsttimemom #naktahu

Pregnant 6 week
6 Balas

sy pon 6w xnmpk lgi sis , kalau scan bhgian bwh bru jelas tpi mostly klinik swasta xde kemudahan tu .

1y ago

sis scan kat bawah time 6 week ya? saiz kantung ikut 6 week tak ? ke saiz kantung kecil lg?

nanti repeat scan 2 minggu lagi sis, saya pon macam tu, doc kata sebab penempelan tu lambat.

sis scan kat perut ke kat bawah? kalau scan kat perut mmg biasa xjelas sbb kandungan baru lg

1y ago

Dekat perut. Ohh sebab baru 6 week ka? Sebab dr sruh repeat lagi 2 minggu

normal dear,,kdg ada yg cpt nmpk kdg ada yg lmbt,,tnggu 2 weeks lagi try scan

1y ago

Alhamdullilah. Risau takut tak membesar

Normal

Normal je :)

1y ago

Normal kan even kantung kecik