????

Sy td pegi klinik kesihatan nk buku pink..doctor scan br 8 mingu..24/3 hr tu sy g scan kt hospital swasta dh 9 mingu+...ade x siapa2 mcm sy...risau pun ade

2 Balas

Salam puan,tak perlu risau..jika puan ingat last menstual period,bileh di kira,jika tidak ingat akan berdasarkan scan doctor,plus minus 1week ok

4y ago

Tq

jangan risau. saya pun plus minus 2 weeks, da selamat pun bersalin. tapi selalunya swasta punya lagi accurate, machine dia advance sikit.

4y ago

Ok..tq