Boleh tak minum air berais Dan sejuk ketika hamil?

Sy suka sngt minum air sejuk bila dirumah sbab dgn cuaca yg panas nie sy tidak dpt tahan tak minum air sejuk,tp time kerja minum air suam sbab kerja bawah penghawa dingin slama 9 jam..

6 Balas

minum je sis, tak ada masalah pun. nanti makin sarat badan pun makin cepat panas 😰 memang air jela penyelamat

18weeks now, every day nak minum air sejuk jaa.. klu minum air suam muntah balik 😆

minum jeee.. nanti masa pantang baru pantang ais. skrg enjoy puas puas

boleh je sis xde masalah pun 😊

Boleh

boleh