Air Sejuk @ Ais

Assalamualaikum nak tanya ibu2 sjak mngandung nie sy asyik nk minum sejuk n berais je... X apa ke?? Ibu2 prnh x msa mngandung suka sgt minum sejuk@berais nie.. Ada kesan apa2 x kat baby dlm perut..???tq *first baby

2 Balas

Samalah.. sy masa trmster ke 2 mmg ase nk mnum air sejuk n mkn ice cream je.. dlm seminggu mst beli sunday cone mcd🤣🤣🤣 bila mkn je jd segar. Haaa padahal sy ni bukan penggemar ice cream.. sebelum pegnen dlm sebulan dua lom tntu sy mkn ice cream sbb x gemar. Tp xtau la knp baby suka sgt request ice cream., n minuman sejuk² walaupun sekadar airmasak.. skrg da 33 weeks alhamdulillah baby sihat... Mak baby je makin tak larat... 🤣😂🤣😂 Susah nk tido..tido pun xlena...

4y ago

Tq sis.. Lpas nie xda da takut2 nk minum sjuk😅😅

ada jaa ais batu tu jadi kudap kudap masa hamil, normal jaa selagi tade tanda kepada masalah

4y ago

Oh.. Ok sis tq. 😊