Minum Air Sejuk

Salam semua.. Sy nak kan kepastian.. X elok ke minum air sejuk selalu? Sy klau nk minum air kosong kena sejuk baru bole minum.. Klau x rasa x bole nak masuk.. Bknnye sejuk yg berais.. Mak sy selalu marah n ckp nanti susu bdn kurang klau minum air sejuk selalu..betul ke? Klau makan ubat pn sy minum dgn air sejuk..

1 Balas

Tak tahu lah kebenaran dia . Kalau awak tanya doc yang tak berapa percaya dengan petua org dulu dorang akan cakap tak de kaitan , even lepas bersalin pun dorang cakap seafood semua boleh makan . Ikut awak nak dengar yang mana