Dalam dilema

Sy sudah berumah tangga selama 2tahun dan masih pjj... Sy masih belum diberi Tanda sy bakal menimang cahaya mata Sebelum Kahwin x penah monitor period tp lepas kawen br monitor period so sy ade masalah period x berapa teratur (delay or cepat 3 or 4 Hari due period) So now sy dh delay 7hari period x sure sbb apa... Bulan lepas BP sy naik tinggi melangit so now doktor dh suruh on ubat hypertension (5mg)..now bacaan BP dh ok skit Adakah period delay bcz of ubat or mmg I preggy??? Sy x nak cek upt dulu...seram Sape ade pengalaman camni m any suggestions or nasihat??

1 Balas

Kalau baru makan certain ubat yes hormon badan akan berubah and affect your menstrual cycle. Sis tunggu beberapa hari lagi kalau tak turun period juga better test upt la. Seram atau tak, you need to know anyway ✌🏻

3y ago

tq so much sis....good information