Kurang selera makan

sy stress sbb xda selera makan. apa lagi makan nasi, langsung xda selera makan. saya risau keadaan bby. adakah ibu2 d sini mengalami hal yg sama? kandungan sy baru 7 minggu.

2 Balas

Sy awal preggy pun mcm tu, hari2 xda selera nak makan nasi, nasib baik mee blh terima, tp hari2 juga la nak mkn kat kedai, dgn alahan mual2 lgi, smpai 20weeks juga sy mcm tu, alhamdullilah xda alahan dah, kita kena juga mkn wlaupun xda selera, takut berat kita trun mmdadak

Cuba makan yang berkuah. Saya dulu macam sis jugak. Saya makan sup sayur, sup daging (tak makan ayam sebab alah tak boleh makan ayam) & tomyam. Saya kadang makan macam tu je, kadang ada selera, saya letak nasi sikit dalam sesudu dua.