7weeks 3 days tapi scan nampak kantung , tak nampak baby lagi and then doktor suruh buat dnc .

sy sorang pcoser , sekarang dh 7 weeks sepatutnya tapi dua kali buat scan , first scan biasa nampak kantung and then scan biasa tak nampak . doktor buat scan vaginal baru nampak tapi nampak kantung juga , tapi kalini kantung besar sikit . and then doktor decide suruh buat dnc . ape pendapat mommies2 ?

2 Balas

Sy pun masih tggu utk scan lg 2 minggu, aritu scan npk kntung je juga..

2y ago

Sama la dengan saya. 7w2d nampak kantong jer