episiotomy & wall of hematoma

sy slmt bersalin 4/7 bby boy...doc ckp sy bsalin mudah tp lepas je siap jahit smue ttba ad darah beku dkt dalam...jahitan jd ad dalam n lua n terasa dkt dgn punggung...hari ni dah hari 15 msih terasa sakit dkt punggung...ad sspe pnh mengalaminya n bole bg tips x spy cpt smbuh? sy asal malam je rse nak demam...xsabar nk sihat spy bole urus ank xhrpkan mertua dah😢n xsabar nk balik uma sndri

2 Balas

saya pun masuk hari ke 16, masih sakit bahagian punggung.. kenapa ye? awak ambil berapa lama untuk pulih? berapa lama jahitan baru tanggal?

2y ago

ohh bertungku ea..baik lah..terima kasih awak