Baby kicking

Sy skrg tgk pegnen 15weeks tapi dh rasa baby gerak halus gitu..btw ni 2nd pregnancy ya, baby bumb pun dh nmpk.. seronok dn excited gilerr even this my 2nd baby after 4years planning.. semoga mommies out there dimudahkan segala urusan dn yg tgh ttc semoga allah hadirkan malaikat kecil dlm rahim korg..dan doakn jugak semoga baby sy sihat dn dipermudakan sgla urusan due date 22/7 ni lama lagi tpi excited gila nak ada baby lg..☺️

5 Balas

Masya Allah. Awalnya rasa. Mudahan semuanya baik tanpa mudarat

1y ago

Aaminn..🤲