Baby kicking

Sy skrg tgk pegnen 15weeks tapi dh rasa baby gerak halus gitu..btw ni 2nd pregnancy ya, baby bumb pun dh nmpk.. seronok dn excited gilerr even this my 2nd baby after 4years planning.. semoga mommies out there dimudahkan segala urusan dn yg tgh ttc semoga allah hadirkan malaikat kecil dlm rahim korg..dan doakn jugak semoga baby sy sihat dn dipermudakan sgla urusan due date 22/7 ni lama lagi tpi excited gila nak ada baby lg..☺️

5 Balas

baby kick tu rasanya mcm mana sis.. sy 16minggu.. anak first.. xada pengalaman rasa ditendang2 tu.. mcm krem2 ke atau rasa denyut2 kecil?..

1y ago

geli2 mcm kne geletek ke.. ad tnye doc, doc kata rasa nyut2 tu usus kita atau pembuluh darah.. kalau rasa geli2 tu x thu plk rasa nya mcm mana 😅

sama la..saya dah 17week..baby dah rase gerak...sonokk..ank n.2 jgk,jarak 6thun

1y ago

sy jarak 4thn lbh..yg kakak nak msk 5thn dh thn ni..

Masya Allah. Awalnya rasa. Mudahan semuanya baik tanpa mudarat

1y ago

Aaminn..🤲

Due date sama dengan saya 22/7 semoga dipermudahkan segalanya..

1y ago

aaminn awk pun sama semoga dipermudahkan segalanya

bestnya saya anak ke 6, 18week masih tak rasa lagi🥲

1y ago

tkpe sis yg penting baby sihat kan..