Hamil lagi

baby baru 9 bulan tup tup sy dah hamil lagi. excited sebab ada penghuni rahim lagi. cuma tu lah. duduk ber3 dgn husb, kdg2 husb gi keja kita urus semua sorang.. xlama lg perut besar dh. mintak lah ibu2 kat sini aminkan doa sy semoga sy sabar dan sentiasa sihat menjaga baby dlm perut dan jgk anak 9 bulan yg tengah lasak membesar. semoga urusan sy dipermudhkn. sy doakn ibu2 kat sini dipermudhkan urusan jgk. amin #2ndbaby

4 Balas

Semoga dipermudahkan urusan ye mommy dan moga selamat semuanya . Allahumma Aamiin 🤲🏻

3y ago

Tq sis. smoga yg baik2 berbalik pada sis. amin

sme dgn sye..anak 8 bulan sye dh prgnnat...skrg tunggu nk brslin

3y ago

Tq sis. smoga yg baik2 berbalik pada sis..

smge dpmdhkan urusan sis ye aminn

3y ago

😊😊

semoga di permudahkan urusan sis

3y ago

aamiin