Ruam perut

Hi. Sy skrg dah 37 minggu. Naik mcm bintik2 merah pulak kat perut. Tak gatal pun. Dah bagitau nurse tapi sbb tak gatal kot so takde pulak dia bagi ubat ke apa. Ada tak yg sama mcm sy?

3 Balas

Sama la saya ingatkan alergic sbb selalu scan dia sapu jelly tu kot yg buat perut naik bintik bintik merah

sama la sis saya pun kena dri perut sampai dada ada bintik² merah kecil² macam ruam

sma dgn sy,bintik2 mcm jerawat tpi tidak gatal or sakit..mungkin pembawaan baby kita

2y ago

Tulahh. Skrg letak bedak berubat je kasi reda sikit.