Hye mommy..salam ramadhan..mcm mana berat time ramadan naik ke turun??

Sy skrg 20w 3d..sblm puasa sy check up 75+kg tp skrg trun 74kg..so husband bising die ckp xboleh puasa..kesian kat bby mcm tu..tp mmg akan kurang active kalu sy berpuasa..so sy amik keputusan puasa selang seli..tp kalu time terlalu lapa sy akan berbuka puasa..ada x mommy mcm sy?

2 Balas

Ramai yang puasa selang sehari untuk elak apa apa jadi kat baby

Itu lebih baik.... Puasa secara selang seli